Odpiramo razpis za mentorski program 2020

SHARES

Spoštovane članice in člani,

Obveščamo vas, da Alumni združenje MBA Radovljica odpira letošnji razpis za mentorski program, ki je namenjen (1) študentom tekoče 27. generacije, ki so željni znanja, izkušenj, nasvetov in podpore starejših generacij, kot tudi (2) vsem članom alumnija, ki si želite dodatnih znanj in novih priložnosti.

Cilj programa je mentorjem omogočiti identifikacijo ambicioznih študentov ali drugih alumnijcev, ki predstavljajo potencialni kader na različnih področjih ter funkcijah ter mentorirancem podati željena znanja, izkušnje in nove priložnosti.

Postopek prijave

Na razpis se prijavite najpozneje do 4. maja 2020, tako, da nam izpolnjen vprašalnik vrnete na elektronski naslov:mentorship@alumni-mba.com 

Več o mentorskem programu najdete v prilogi.


O 27. generaciji

V oktobru 2019 se je IMB skupnosti pridružila že 27. generacija, ki šteje 37 talentiranih in izjemno motiviranih mladih posameznikov iz devetih različnih držav. Že v času študija so dokazali, da so pripravljeni na nove izzive v poslovnem življenju in se zavedajo, da brez trdega dela in truda ni rezultatov. Poleg izjemne motiviranosti za študij so tekom leta izkazali tudi skrb za skupnost, za najšibkejši del naše družbe, saj so se nadpovprečno udejstvovali v dobrodelnih aktivnostih.

Tretjina študentov je pred vpisom na IMB program z visoko povprečno oceno končala dodiplomski študij na Ekonomski fakulteti, dve tretjini pa jih je končala enega od študijev s področja tehnike (strojništvo, računalništvo, farmacija, biotehnologija, …) v Sloveniji ali v tujini. Prav vsi pa so tekom leta svoje znanje poslovnih in ekonomskih ved nadgradili do stopnje, ki jim omogoča uspešen prehod v poslovni svet. Svojo karierno pot vidijo na področju farmacije, predelovalne industrije, bančništva, poslovnega svetovanja, trgovine, logistike in zavarovalništva.


Zbrane prijave bo pregledala izborna komisija in v prvi polovici maja izbrala kandidate na podlagi izkušenj, pričakovanj in ciljev, ki jih bodo navedli v vprašalniku.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na: mentorship@alumni-mba.com

Lep pozdrav,

Ekipa Alumni MBA Radovljica

SHARES

More News

Responsive Menu Image