Odpiramo razpis za Mentorski program 2019

SHARES

Spoštovane članice in člani,

Obveščamo vas, da Alumni združenje MBA Radovljica odpira letošnji razpis za mentorski program, ki je namenjen (1) študentom tekoče 26. generacije, ki so željni znanja, izkušenj, nasvetov in podpore starejših generacij, kot tudi (2) vsem članom alumnija, ki si želite dodatnih znanj in novih priložnosti.

Cilj programa je mentorjem omogočiti identifikacijo ambicioznih študentov ali drugih alumnijcev, ki predstavljajo potencialni kader na različnih področjih ter funkcijah ter mentorirancem podati željena znanja, izkušnje in nove priložnosti.

 

Postopek prijave

Na razpis se prijavite najpozneje do 26. aprila 2019, tako, da nam izpolnjen vprašalnik vrnete na elektronski naslov: mentorship@alumni-mba.com 

Več o mentorskem programu najdete v prilogi.


O 26. generaciji

26. generacijo IMB študentov predstavlja 37 talentiranih in izjemno motiviranih mladih posameznikov iz sedmih različnih držav, ki so že tekom študija dokazali, da se zavedajo, da ni rezultatov brez trdega dela. Njihovi študijski dosežki so izjemno dobri, poleg tega pa se udejstvujejo tudi v različnih tekmovanjih (poslovni izzivi), kjer praviloma dosegajo najboljše rezultate v regiji.

Polovica študentov je pred vpisom na IMB program z visoko povprečno oceno končala dodiplomski študij na Ekonomski fakulteti, 30 odstotkov pa jih je končalo enega od tehniških študijev (strojništvo, računalništvo, farmacija, biotehnologija) v okviru UL. Svojo karierno pot vidijo na področju farmacije, predelovalne industrije, bančništva, poslovnega svetovanja, trgovine, logistike in zavarovalništva.


Zbrane prijave bo pregledala izborna komisija in v prvi polovici maja izbrala kandidate na podlagi izkušenj, pričakovanj in ciljev, ki jih bodo navedli v vprašalniku.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na: mentorship@alumni-mba.com

Lep pozdrav,

Ekipa Alumni MBA Radovljica

SHARES

More News

Responsive Menu Image