Odpiramo razpis za mentorski program 2021

SHARES

Spoštovane članice in člani,

obveščamo vas, da Alumni združenje MBA Radovljica odpira letošnji razpis za mentorski program, ki je namenjen (1) študentom tekoče 28. generacije, ki so željni znanja, izkušenj, nasvetov in podpore starejših generacij kot tudi (2) vsem članom alumnija, ki si želite dodatnih znanj in novih priložnosti.

Cilj programa je mentorjem omogočiti identifikacijo ambicioznih študentov ali drugih alumnijcev, ki predstavljajo potencialni kader na različnih področjih ter funkcijah ter mentorirancem podati željena znanja, izkušnje in nove priložnosti.

Postopek prijave:

– Na razpis se prijavite najpozneje do 20. aprila 2021, tako, da nam izpolnjen vprašalnik vrnete na elektronski naslov: mentorship@alumni-mba.com

– Več o mentorskem programu najdete v prilogi.


 O 28. generaciji

 

V oktobru 2020 je svojo študijsko pot pričela 28. IMB generacija. 39 izredno motiviranih študentov, pripravljenih na resen izziv zahtevnega študija in kompleksnih poslovnih primerov, se je odlično ujela v virtualnem okolju.

Individualne želje po pridobivanju novega znanja, spoznavanju poslovnega sveta ter odkrivanju skrivnosti uspešnega timskega dela na daljavo so vodile v izjemne dosežke na njihovi dosedanji študijski poti. Kljub temu, da predstavljajo najbolj talentirane mlade ljudi svoje generacije, pa niso pozabili niti na tiste, ki se v življenju soočajo z največjimi problemi. V januarju 2021 so tako organizirali dobrodelni dogodek z gospo Anito Ogulin iz Zveze prijateljev mladine, in po svojih močeh pomagali tistim posameznikom in družinam, ki jih je epidemija najbolj prizadela.

Našo 28. generacijo sestavljajo študenti iz 8 različnih držav. Tretjina študentov je v okviru dodiplomskega programa zaključila program Ekonomske fakultete, dve tretjini pa študij s področja strojništva, prava, farmacije, biotehnologije, pedagogike, naravoslovja, družboslovja in turizma.

Svojo nadaljnjo karierno pot vidijo na področju poslovnega svetovanja, farmacije in ostalih področij predelovalne industrije, bančništva, trgovine, logistike in zavarovalništva.


Zbrane prijave bo pregledala izborna komisija in v prvi polovici maja izbrala kandidate na podlagi izkušenj, pričakovanj in ciljev, ki jih bodo navedli v vprašalniku. 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na: mentorship@alumni-mba.com

Lep pozdrav,

Ekipa Alumni MBA Radovljica

SHARES

More News

Responsive Menu Image